• youtube
  • facebook
  • linkedin
  • pili-instagram

Pehea e hana ai i ka hale ASA PVC?

ʻO nā pā hale PVC kahi mea hale i hoʻohana mau ʻia no nā hale a me nā paia. Ma muli o ko lākou mau waiwai kūikawā a me nā pōmaikaʻi, ua lilo lākou i mea kaulana i ka ʻoihana kūkulu hale i nā makahiki i hala. Eia kekahi o nā hiʻohiʻona nui a me nā pono o nā pā hale PVC:

1 (1)

Pono

Māmā a me ka ikaika kiʻekiʻe:ʻO nā pā hale PVCHe māmā ke kaumaha akā he kiʻekiʻe ka ikaika, kahi e maʻalahi ai ka lawe ʻana a hoʻokomo ʻoiai ke kau ʻana i ka ukana liʻiliʻi ma ka hale.

ʻO ke kūpaʻa ikaika i ka wā: He kūpaʻa maikaʻi nā pā hale PVC i nā kūlana o ka wā e like me nā kukuna ultraviolet, ka ua, ka makani a me ke one, a ʻaʻole maʻalahi i ka wā kahiko, mae a palupalu.

ʻO ka hana wai ʻole maikaʻi: He hana wai maikaʻi loa nā pā hale PVC, hiki ke pale pono i ka leaka wai a pale i ke ʻano o loko o ka hale.

ʻO ka hana pale ahi: ʻAʻole maʻalahi ka hoʻopau ʻana i ke ahi a kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka palekana o ka hale.

ʻO ka wela a me ke kani kani: Hiki i nā tile PVC ke hoʻokaʻawale maikaʻi i ka wela a me ka walaʻau, e kōkua ana i ka mālama ʻana i kahi mahana ʻoluʻolu a me kahi noho mālie i loko.

Maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe a mālama ʻia: He maʻalahi ka ʻili a ʻaʻole maʻalahi e hōʻiliʻili i ka lepo, kahi maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe.

Palekana kaiapuni:ʻO ke kaʻina hana o nā pā hale PVC houke ulu nei a ʻoi aku ka maikaʻi o ke kaiapuni, a ʻaʻohe mea ʻino i hoʻokuʻu ʻia i ka wā hoʻohana.

Nā waihoʻoluʻu like ʻole: Hiki i nā pā hale PVC ke hoʻokō i nā ʻano kala like ʻole a me nā hiʻohiʻona ma o ka hoʻohui ʻana i nā puaʻa like ʻole a me nā uhi, kūpono i nā pono o nā ʻano hoʻolālā like ʻole.

Nā wahi noi

1 (2)

Nā hale noho: hoʻohana ʻia no nā hale o nā villa, nā hale a me nā hale noho ʻē aʻe, e hāʻawi ana i ka pale maikaʻi a me ka nani.

ʻO nā hale ʻoihana: e like me nā hale hana, nā hale kūʻai, a me nā mea ʻē aʻe, ma muli o ko lākou paʻa a me ka hana wai ʻole, kūpono lākou no nā noi nui.

ʻO nā hale mahiʻai: e like me nā hale ʻōmaʻomaʻo, nā hale moa, a me nā mea ʻē aʻe, ma muli o ko lākou pale ʻana i ka corrosion a me ka hana wai ʻole, kūpono lākou no ka hoʻohana ʻana i nā ʻāina mahiʻai a me nā ʻāina ʻōmaʻomaʻo.

ʻO ka hoʻonani o ka pā: Hiki ke hoʻohana ʻia nā pā hale PVC no ka hoʻonani a me ka pale ʻana i ka paia, ʻoi aku hoʻi i nā wahi haʻahaʻa.

Hoʻokomo a mālama

Hoʻokomo: He mea maʻalahi ka hoʻokomoʻana i nā tile PVC, a hiki ke hoʻopaʻaʻia me nā kui kuʻuna a iʻole nā ​​wili, aiʻole me nā hoʻoponopono kūikawā.

Maintenance: ʻO ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau wale nō ke koi ʻia e nānā i ka pōʻino a i ʻole ka hemo, a hoʻoponopono a hoʻololi paha inā pono.

Pehea e hana ai i ka hale ASA PVC?

1.Mixing System:

E hoʻokomo i ka PVC, calcium carbonate, stearic acid, titanium dioxide a me nā mea hoʻohui PVC ʻē aʻe i loko o ka mixer e like me ka ratio formula, a hiki iā ʻoe ke kiʻi i nā mea i hui ʻia ma hope o 15 mau minuke.

1 (3)

2.Laina Hoʻokuʻu ʻia ʻo PVC Roofing

ʻO ka PVC roofing tile extrusion line i nā ʻāpana aʻe:

Auto hoʻouka silo-SJSJ80/156 concial māhoe wiliwili extruder-SJSJ80/156 conical māhoe wiliwili extruder-Die poʻo-Embossing roller-ASA laminating machine-Roof hana mīkini-Haul off machine-Cutter-Stacker.

1 (4)

3.PVC Ridge Tile Machine

1 (5)

4.Recycle System: Crusher and Milling Machine


Ka manawa hoʻouna: Sep-02-2024